Vi stödjer TMTRD

Thairent och Pearl Villa stödjer TMTRD (The man that rescues dogs). Vare sig vi älskar eller skräms av hundarna så arbetar TMTRD med att lösa detta. Viktigast är dock att vi ger, människans bästa vän, ett bättre liv. Vi rekommenderar er att ta en titt på hemsidan och länken till den senaste video produktionen där vi blev belönade för vårt arbete, inte ett öga var torrt.

VIKTIGT! Information gällande längre hyresperioder.

Vid långtidshyra av hus och lägenheter uppmanar vi er att diskutera hyrespriserna. De kostnader ni ser här på ThaiRent baserar sig på kortare perioder och det finns ofta prutmåner när hyresperioden blir längre. Kontakta oss så reder vi ut begreppen.

Motorcyklar och Sarenger

Motorcyklar och Sarenger  finns för uthyrning. Enklast hittar du och bokar dem här på Thai Rent. Fysiskt hittar  du dem på Safir Village men vi kan även leverera dem till er i närområdet till Safir Village.

Taxi, flygtaxi / Mini  Bussar kan bokas via oss  och även båtresor, utflykter mm. Kom in till Receptionen på Safir Village så ska vi göra vårt bästa för att möta era förväntningar.